Kvinna lagar båtmotor, Volvo Penta på en Albin 25

Boka marinteknisk coachning online

 

Har du frågor kring det tekniska på din båt? Mycket går att lösa genom vår digitala support. Här kan vi göra en första diagnos och ge dig "Första hjälpen" tillsammans med tips och råd. Vi har ett brett nätverk av leverantörer som kan ge dig snabb service, även under högsäsong och semestertider!

Detta ingår:

  • 30 minuter
  • Problemsökning och diagnos
  • Lättbesiktning
  • Egenkontroll

 

395:- inkl moms

Fyll i dina uppgifter


"Det är alltid saker som går sönder på vår båt"

"Jag fick fantastisk coachning på video när vi låg i en naturhamn och alla batterier var tömda och solpanelerna inte fungerade.  Neptunias marintekniska coach Gunnar coachade oss att "nollställa" hela elsystemet och vi fick det att funka och kunde fortsätta vår semester".

Maja
Orrskär

“Vår värmare slutade fungera och vi försökte få tag på en reparatör men alla hade semester. Då ringde vi Gunnar och han kunde coacha oss på telefon. Vi felsökte tillsammans och det visade sig att det var glappkontakt och att det bara var en liten metallbit som behövde putsas upp."


Arne
Saltö 31

”Gunnar har hjälpt oss med flera olika saker och allt har skötts via video på mobilen. Olika typer av elfel, såsom våra solpaneler, problem med landström och batteriladdare, felsökning på vattenpumpar och vårt ankarspel. Vi klarar oss helt enkelt inte utan honom för det är alltid saker som går i pension på vår båt".

Pär
Sunseeker

© 2023 | Neptunia Development AB