Kvinna och man i en Daycruiser

Boka 4 tim personlig träning i hyrd båt

Hyr du en båt genom en båtpool eller är kanske på väg att köpa en och du vill testa olika båtmodellers köregenskaper innan du bestämmer dig? Då kan vi hyra en båt baserat på dina önskemål och träna på det du känner behövs mest. Du får också metoder att kunna coacha dig själv och andra. Max 3 pers i båten.

Detta ingår:

  • 4 timmar på sjön
  • Skräddarsytt helt efter dina behov
  • Praktisk träning
  • Manövrering & Navigation
  • Personlig utveckling & ledarskap
  • Inkl vår resa till/från den hyrda båten*
  • Pris för båthyra tillkommer.

 

5 495:- inkl moms

 

* Grundpriset är beräknat på att det tar max 60 minuter i restid för oss till och från din båt. Tillsammans med dig väljer vi alltid det mest kostnadseffektiva färdsättet till och från din båt. Ibland samåker vi och tar kommunala färdmedel hem. Ibland använder vi egen bil och i timpriset ingår bränslekostnader. Eventuell extra tid för coachning på sjön eller i restid på land debiteras i efterskott.

Har du en rabattkod fyller du i den när du betalar i kassan.

Fyll i dina uppgifter


"Bland det bästa jag har gjort"

"Att du Maria var lugn hela tiden, ingen stress, var imponerande. När man åker båt ska man inte stressa har jag lärt mig!”

Dr Alban
Flipper 640

 

"Coachningen motsvarade mina förväntningar med råge. Jag tycker om balansen mellan det praktiska och fokuset på ”hjärnspöken”. Bra investering för att lära sig grunderna och få viljan att fortsätta träna. Perfekt present att ge bort till vänner som har båt där han/hon inte kör.”

Ulrika
Yamarin 60DC

”Jag gav ett Presentkort på Neptuniacoachning till min fru Helena. Bland det bästa jag gjort! Helena kör, lägger till och lugn och harmoni har spridits ombord på vår Coronet.”

Johan
Coronet Family